среда, 3. децембар 2014.

Kako je izgledao prvi seks u "Velikom bratu"...

Mnogi od vas se pitaju ili nisu znali kako je izgledao prvi seks u realiti šou programu "Big Brother". Evo kako su to kamere zabeležile u britanskoj verziji ovog šoua:


Žene šta čekate, probajte odmah Tantra masažu :)! Pogledajte šta se desilo ovoj dami...

Stara preko 6000 godina, a tako moderna i revolucionarna u isto vreme, tantra je jedina duhovna tradicija koja je uspela da spoji nebo i zemlju na najprirodniji način i da transcendira naše energije.
Ne sumnjajte u ono što je tako staro, ne analizirajte, samo vaše srce zna šta je istina, samo ono ima pravi odgovor i ključ za sve vaše probleme!  Uostalom pogledajte šta se desilo ovoj gospođi ili gospođici :


GMO MODIFIKUJE ULAZAK U SRBIJU!





Post by Prodajem Kuću u Bačkom Gradištu.

Profesorka Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu Gordana Šurlan Momirović izjavila je za Radio televiziju Srbije da "do sada ispitana GMO hrana nije opasna po zdravlje".

Nije zdravo: Miladin Ševarlić
- Zbog onih koji ne žele da jedu GMO, proizvodi treba da budu obeleženi - smatra profesorka Šurlan Momirović.
 
Ona je istakla da se ne može za GMO reći da je opasan po zdravlje i napominje da nije pronađena veza između nekih bolesti i GMO.

- Mi ne možemo ni za jednu hranu reći koja je opasna po zdravlje ili nije. Pa ni za onu hranu koju sada jedemo. Koliko su do sada ispitali, GMO nije opasan po zdravlje - rekla je profesorka Šurlan Momirović.
 

Nije opasno?

Glavna kuhinja u kabinetima

Upitan da kaže ko su glavni lobisti za GMO u Srbiji, Ševarlić će kao iz topa:
- Političari! Odgovorni su oni koji vode resore trgovine, poljoprivrede i ruralnog razvoja. U tim sektorima su odgovorni ministri, državni sekretari, pomoćnici ministra, načelnici odeljenja i inspekcije. Ovaj brzopotezni pokušaj promene zakona o GMO vidim kao posipanje pepelom i pokušaj abolicije svih dosadašnjih ministara poljopriprede od 2000. pa do danas, a koji snose zakonsku i moralnu odgovornost zbog stanja u kojem je srpska poljoprivreda danas.
Na pitanje koliko godina je neophodno ispitivati GMO proizvod pre nego što se nađe na tržištu, profesorka Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu kaže da se protivnici zalažu da se tek posle dve ili tri generacije ljudi taj proizvod nađe na tržištu i uvede u ishranu.

Ipak, podseća da je američka Agencija za lekove tek nekoliko godina ispitivala u laboratoriji proizvode pre nego što su građani počeli masovno da ih koriste. Profesorka Šurlan Momirović napominje da neke bolesti poput steriliteta i kancera nisu dovedene u vezu s konzumacijom GMO. Ona ističe da i među naučnicima postoje podeljena mišljenja i podseća da naši građani još uvek ne mogu da jedu ovu hranu jer je kod nas postoji Zakon o zabrani GMO.

- Građani mogu slobodno da jedu GMO - kaže profesorka i dodaje da bi ta hrana trebalo da bude obeležena na policama radnji, baš zbog onih koji ne žele da jedu takvu hranu.

Sasvim drugo mišljenje o GMO u Srbiji i štetnosti takve hrane po ljude ima profesor Miladin Ševarlić, takođe s Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu.

- Ne znam sa kojim argumentima nastupa koleginica jer nisam video da se poziva na konkretna referentna istraživanja. S druge strane, ja bih mogao da ih kandidujem mnogo, recimo ono dr Arpada Pustajia iz 1995. godine. Reč je o vrhunskom stručnjaku koji je decenije posvetio istraživanjima GMO krompira. Na kraju je zaključio da to nije za ljudsku ishranu jer veće konzumiranje GMO hrane u prvoj generaciji, u trećoj povećava opasnost od kancera, a u četvrtoj dovodi do poremećaja reproduktivnosti - kaže Ševarlić za "Vesti".
 

Šta bi rekli da je marihuana?

Poslednji podatak iz 2013. godine, sa kontrole od 1.300 parcela u Srbiji sa kojih je uzeto neobično malo uzoraka, svega 45, pokazalo je da su 42 uzorka bila pozitivna na GMO.
- Zamislite kada bi to bila marihuana? Je li to uspeh? - pita se Ševarlić.
Profesor Ševarlić se poziva i na srpske naučnike koji su se bavili ovom temom.

- Recimo, dr Milenko Stupar je na naučnom skupu u SANU 2013. godine izjavio da genetičari danas znaju kako funkcioniše jedna trećina gena, za drugu trećinu još uvek samo naslućuju, a o poslednjoj trećini još ništa ne znaju. Da li se može bez poznavanja posledica ukrštanja dve trećine gena govoriti o zdravstveno i ekološki bezbednim GMO?

Ševarlić je podsetio da je prvi Zakon o GMO u Srbiji donet 2001. godine, a aktuelni iz 2009. koji zabranjuje i promet i proizvodnju GMO hrane, te da je sada prisutna velika kampanja, lobiranje da se donese novi propisi koji treba da trasiraju put za legalizaciju GMO. 
Vesti online

Pokušao da pobegne od policije na skejtu! Muškarac je u ukradenom automobilu velikom brzinom...

Muškarac je u ukradenom automobilu velikom brzinom "šarao" po Los Anđelesu, stvarajući haos kršenjem saobraćajnih propisa i vožnjom u pogrešnom smeru.
Međutim, kada je naišao na saobraćajni čep izgubio je koncentraciju i zabio se u vozilo ispred sebe.

Kada je shvatio da autom više ne može nigde, odlučio je da ga napusti, a sa sobom je uzeo i produženu verziju skejtborda, tzv. longboard.

Uhvaćen je nakon nekoliko sekudni, jer očigledno nikada nije vozio skejt, a na kraju mu je put presekla TV rijaliti zvezda relativno poznata u SAD-u. www.021.rs


Medicinska sestra silovala pacijenta i to dok je...!

Pacijent se žalio da ga je medicinska sestra silovala i to dok je bio nepokretan nakon operacije. No pogledajte sami šta se desilo:




POGLEDAJTE OVAJ ČUDAN AFRIČKI OBIČAJ - RITUAL!

Afrički rituali su veoma složeni za proučavanje i razumevanje. Svi afrički rituali mogu varirati zavisno od određenog plemena ili kulture, a svi oni imaju određenu svrhu. Uopšteno govoreći, afrički rituali imaju tendenciju da budu religiozni u svojoj prirodi. No pogledajte ovaj krajnje čudan:



DA LI JE KLIZAV POD ILI SU ISPALE...!

Nije nam jasno da li je veći maler kad je klizav pod ili kad ti se u isto vreme desti da ti i ispadne nešto. Prosudite sami kad budete videli ovaj video klip:


OSVEŽITE VAŠ ŽIVOT SA PARTNEROM!

Želite da atmosfera u vašoj spavaćoj sobi  bude kao u raju? Probajte tantru, kaže seksolog Barbara Karelas, autorka knjige Urbana tantra.  Za početak , hajde da se podsetimo šta znači tantra. Tantra predstavlja „razumevanje božanskog kroz fizičke aktivnosti, kao što je seksualni odnos“, kaže  Barbara Karelas. Zvuči komplikovanije nego što zapravo jeste, pa zato samo ispratite ovih 12 saveta i prepustite se seksu kao u raju!

1. Bitno je da prostor diše


Neka vaša soba bude mesto na kome možete da se usredsredite na čulna iskustva. Izbacite telefone iz sobe, isključite računar, pogasite svetla. Potrudite se da vaš prostor bude uredan i da u njemu ima vode.

2. Pripremite se


Kada se tuširate, zamislite kao da vodom spirate  i svu negativnu energiju koju ste akumulirali tokom dana.  Ukoliko želite da probudite sva vaša čula, preporučujemo mirisnu kupku, a umesto sunđera koristite komadiće limuna ili limete.

3. Ples čini čuda


Prisetite se scene iz serije Uvod u anatomiju, kada Kristna i Meredit izvedu ludi, divlji ples. Uradite nešto slično sa svojim partnerom ili sami. Dok plešete bitno je da uspostavite duboki kontakt vašeg duha sa vašim telom.

4. Magični efekti masaže


Priuštite mu nežnu, senzualnu  masažu. Bitno je da se potpuno opusti i preda osećaju. Recite vašem partneru, nešto poput:  Doživećemo neverovatno seksualno iskustvo ali ćemo veoma polako, postupnim koracima  ići prema tome. Na taj način ćemo mnogo više uživati u svemu što sledi.

5. Usporite disanje


Ne žurite. Neka predigra traje što duže. Dovedite sebe do tačke kao da uranjate sa svakim pojedinačnim pokretom i  fokusirajte se na disanje. Što više udaha, to ćete više pobuditi osećaje. Obučavam ljude kako isključivo putem pravilnog disanje, da dožive orgazam, kaže seksolog Barbara Karelas.

6. Upotrebi maštu


Često se dešava da nas u toku vođenja ljubavi, najednom spopadnu neke ne bitne misli. Tipa - zaboravila sam da prošetam psa. To direktno sputava vašu seksualnu energiju. Fokusirajte misli tako da  još više pojačate seksualnu želju. Na primer, zamislite da vaš partner radi nešto, što vas totalno izluđuje. Zamislite njegovu sočnu energiju koja vas u potpunosti obuzima. Cosmopolitan



Very hot performance "Fever"

Zorg is a handyman working at in France, maintaining and looking after the bungalows. He lives a quiet and peaceful life, working diligently and writing in his spare time. One day Betty ...

Director:Jean-Jacques Beineix

Writers:Philippe Djian (novel), Jean-Jacques Beineix

Stars:Jean-Hugues Anglade, Béatrice Dalle, Gérard Darmon | See full cast and crew » 

 

MONICA BELLUCI - ATRACTIVE SCENE!

 
Birth Name: Monica Bellucci
Born: 09/30/1964
Birth Place: Citta di Castello, Perugia, IT

Born Monica Anna Maria Bellucci in Citta di Castello, a township in the northern part of the Umbria region in Italy, on Sept. 30, 1964, she was the only child of Luigi Bellucci, who owned a trucking company, and his wife, Maria Gustinelli, a painter. She began modeling at the age of 16, but decided to shift her interests to the law. Bellucci continued to model in order to pay for her tuition at the University of Perugia, but she dropped out after two years to sign with Elite Model Management. By 1989, she was working steadily as a fashion model on both sides of the Atlantic, and soon added acting classes to her schedule. In 1990, she made her screen debut opposite Giancarlo Giannini in the I...

KAKO SE PRAIVLNO STAVLJA PREZERVATIV! Ovo je veoma važna lekcija...

KADA I KAKO KORISTITI KONDOM?

Neophodno je koristiti kondom pri SVAKOM seksualnom odnosu! Nikada nemoj uptrebljavati isti kondom 2 puta. Kondom stavi kada je penis postigao erekciju, a pre bilo kakvog kontakta penisa i partnerovog tela. Ako sa analnog odnosa prelaziš na vaginalni, trebalo bi da promeniš kondom. Kondomi se oštećuju ako se ne čuvaju pravilno. Na njih mogu uticati i svetlost i toplota. Najbolje je ne koristiti kondom koji ti je bio u zadnjem džepu, novčaniku ili u pregradi u kolima. Pre otvaranja potisni kondom u jednu stranu kesice, a drugu, sada praznu, pažljivo otvori cepajuć joj ivicu. Nikada ne otvaraj kondom zubima! Treba paziti da se kondom ne ošteti noktima ili previše žustrim postupanjem. Proveri da su kesica i kondom u dobrom stanju i obrati pažnju na rok trajanja, koji mora pisati na kesici. Ako je rok prošao, nemoj koristiti taj kondom. Prisloni kondom na vrh penisa u erekciji i ako kondom nema rezervoar lagano uhvati vrh kondoma tako da ostaviš malo prostora za spermu da se u njemu sakupi. Istisni vazduh iz vrha kondoma jednom rukom a kondom navući drugom rukom.  Navuci kondom skroz do same baze penisa i izgladi (istisni) i najmanju količinu vazduha koja je ostala između kondoma i penisa jer  taj vazduh može usled trenja izazvati pucanje kondoma. Ako želiš da koristiš dodatni lubrikant, stavi ga na spoljašnju stranu kondoma i uvek koristi one lubrikante koji su na vodenoj osnovi jer će uljani lubrikanti oštetiti lateks.

Neki od najposećenijih unosa baze znanja

Kondomi su najcešće napravljeni ili od lateksa ili od poliuretana. Ako je moguće, trebalo bi da koristite kondome od lateksa jer su oni najefikasniji u zaštiti od virusa kao što je HIV, a i u najvećem broju zemalja njih je najlakše pronaći i kupiti. Kondomi se proizvode u razlicitim oblicima. Većina na vrhu ima mali rezervoar, mada postoje i oni koji  ga nemaju.  Kondomi mogu biti regularnog oblika (sa pravim stranama), anatomski prilagođeni (zaobljeni tik ispod glansa ili glave penisa) ili mogu biti komotniji u predelu glansa penisa.


To je gumeni disk koji se stavlja u vaginu kako bi se pokrilo ušće materice (cerviks) i sprečio prolazak spermatozoida. Pre stavljanja dijafragme potrebno je otići kod ginekologa,  da bi se odredila veličina dijafragme koja će se koristiti. Dijafragma se stavlja pola sata pre odnosa, a skida se posle 6 do 8 sati nakon seksualnog odnosa. Nakon toga se  sredstvo opere sapunom i vodom i može se ponovo koristi. Pre postavljanja, dijafragmu treba prekriti spermicidnom penom.

SIFILIS

Sifilis je polno prenosiva bolest, koja ako se ne leči, može izazvati opasna oštećenja nervnog sistema, srca ili mozga i na kraju čak dovesti do smrti. Na sreću, danas postoje lekovi uz pomoć kojih se sifilis uspešno leči. Sifilis uzrokuje bakterija sifilisa Treponema pallidum. Prenošenje bakterije sifilisa se uglavnom dešava tokom vaginalnog, analnog ili oralnog seksa.

ŠTA JE RIZIČNO PONAŠANJE?

Rizično ponašanje predstavlja svaku aktivnost koja može na neki način da ugrozi naše zdravlje. Zbog toga je seksualni odnos bez kondoma rizičan odnos jer je virus prisutan u telesnim tečnostima. Kontakt sa krvlju inficirane osobe je rizičan ukoliko omogucava virusu da pređe u telo druge osobe kroz posekotine i druge povrede na koži i sluzokoži.  Zbog toga je rizično ubosti se ili ubrizgati nešto iglom i/ili špricem koji su vec korišćeni.

KONDOM

Kondom je dostupno i visoko pouzdano sredstvo zaštite od neželjene trudnoće i polno prenosivih infekcija. Istovremeno,  kondom je i nešto intimno i lično, ali i nešto o čemu se, u doba epidemije HIV-a, govori na sve strane. Upotrebu kondoma treba ohrabrivati i učiniti prihvatljivijom, ali i obezbediti informacije o tome kako se pravilno koristi, kako bi imao efekta. Ako se pravilno upotrebljava u potpunosti je siguran. Da budeš sigurnan/ na u pouzdanost i kvalitet kondoma, uvek pre upotrebe proveri datum proizvodnje na pakovanju.


Pravilan pregled vaginalnog sekreta!

Pregled vaginalnog sekreta je jednostavna i bezbolna metoda ispitivanja sekreta u uzetog iz vagine, sa prednje i zadnje usne i kanala grlića materice. Od uzetog uzorka se pravi citološki razmaz koji se fiksira na mikroskopskoj pločici i boji specijalnim bojama. Posle bojenja vrši se mikroskopska analiza morfološkimh osobina sekreta i ćelija u njemu u toku koje se mogu otkriti znaci zapaljenja vagine, grlića materice, uzročnici infekcije, dobroćudne i zloćudne ćelije i druge patohistološke promene. Wikipedia

TRAŽILA je momka na osnovu hm... A da li ga je pronašla i pogodila ko je...?!

Ovo je dokaz da i na zapadu i te kako ne znaju kako više da privuku pažnju gledalaca. Tražila je momka na osnovu hm... Neverovatna emisija "Penis dating" koja se emituje na jednoj stranoj TV stanici uključuje i ovakve "Vrele" trenutke. Uostalom najbolje da pogledate sledeći video:


MODERNI "PRLJAVI PLES"!

Svi se sigurno sa setom sećate filma "Prljavi ples" sa Patrikom Svejzijem i Dženifer Grej. Film je o sedamnaestogodišnjoj Bejbi koja provodi praznike sa svojim roditeljima na odmaralištu, a za to vreme se zaljubljuje u instruktora plesa, Džonija. Njen otac, dr Džejk Hausman je vlasnik ovog odmarališta. Prvi ples. Prva ljubav. Najbolje vreme života, ali i problemi zvani - roditelji i sredina. A kako izgleda pravi moderni Prljavi ples možete videti na sledećem snimku:


KAKO IZGLEDA pravi seksi šou na televiziji...!

Verujemo da ste se pitali kako bi trebalo da izgleda pravi realni seksi šou na jednoj televiziji. Da li će uskoro tako nešto biti i na našoj televiziji. No, dok ne bude možete uživati u sledećem snimku:


KAKO PRIPREMITI AUTO ZA ZIMU BOLAN BA?






Post by Prodajem Kuću u Bačkom Gradištu.


Zimska oprema u Bosni i Hercegovini je obavezna za sva vozila u periodu od 15. novembra do 15. aprila iduće godine.
Također, svaki pametan vozač već je obavio ili će obaviti generalni pregled i pripremu za zimsku sezonu zbog vožnje u ekstremnim uslovima.
Savjete šta trebate obavezno učiniti uoči zimske sezone za FOKUS TV dao je Suad Hota, višestruki prvak BiH u brdskom automobilizmu.
On je također vlasnik automehaničarske radnje u sarajevskom naselju Saraj Polje.

www.fokus.ba 

PERVERZNO: To što je uradio pijanoj devojci je STRAŠNO !!!

To što je ovaj čovek uradio pijanoj devojci zaista je za svaku osudu, ali da će to neko da zabeleži telefonom još veći je problem. Snimak nam dolazi iz Kine gde se jasno vidi kako mladić prilazi pijanoj nepoznatoj devojci. Nakon što seda pored nje u jednom parku, ona pada a on zatim radi nešto neverovatno. Uostalom pogledajte snimak: