недеља, 16. новембар 2014.

RITUALNO UBISTO U BEČEJU!

BEČEJ - Robert Hej (37) iz Bečeja, u noći između petka i subote brutalno je ubio Tibora L. (50) iz istog mesta. On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

- Zločin se dogodilo u Robertovoj kući, u kojoj je živeo sam. U toku noći kod Roberta su, osim Tibora, bila još trojica prijatelja. Oni su otišli nešto ranije, a Tibor je ostao. Došlo je do neke rasprave i Robert je uzeo nož i bukvalno zaklao Tibora - kaže izvor Kurira.

Kako nezvanično saznajemo, Robert Hej pripadnik je satanističke sekte koja obred vrši noću. Da pripada sekti može se videti i na njegovom Fejsbuk profilu, gde su razni simboli satanista, a i natpis „Ja sam najzgodnije zlo koje gazi ovo tlo“.
(S. S.) KURIR

Dopisnik Dnevnika iz Bečeja piše:

Т. Л. из Бечеја убијен је на свиреп начин прексиноћ нешто пре поноћи у стану на трећем спрату зграде у Улици Данила Киша број 1, који је у власништву Роберта Х. (36), а налази се у самом центру града преко пута Поште.

Убиство је, према незваничним сазнањима, пријавио управо власник стана, а основано се сумња да је он и починилац злочина. То није први крвави пир Роберта Х. у свом стану, али први пут је његовим баратањем ножем страдало људско биће.
– Колико ми станари знамо – рекао нам је комшија осумњиченог за убиство – имао је неколико ритуалних клања животиња, мачака и паса. Полиција га је приводила, био је на неупропсихијатријском лечењу, али је по правилу пуштен кући. Већина нас станара је живела у страху, јер са ким год да се вербално закачио претио му је клањем.
Незванично сазнајемо да је једној породици из исте зграде запретио да ће их све поклати, па су намеравали да купе кућу на другом крају града у циљу безбедности малолетне деце.
Роберт Х. је после смрти оца сам живео у стану. Волео је боди билдинг и често је био у сали за тренинге, а и у стану је, кажу комшије, имао одговарајуће справе и вежбао је. Када би се посвађао с неким, по правилу је претио ножем. Кобне вечери је примећено да је убијени, за којег се предпоставља да је у рођачким везама с осумњиченим, доносио пиво у Робертов стан. Шта је претходило убиству, показаће истрага. Одмах после поноћи извршен је увиђај у присуству заменика вишег јавног тужиоца из Зрењанина, а осумњиченом је одређен притвор.                                    Властимир Јанков

Нема коментара:

Постави коментар