субота, 30. август 2014.

POLITIČARI USAGLASILI STAVOVE: NAROD NA PRVOM MESTU


Novi Sad - Pokrajinski političari su na današnjoj sednici održanoj u zgradi "Banovine" usaglasli stavove i izašli sa zajedničkim saopštenjem za javnost. U tom saopštenju iza čijeg teksta stoje potpisi svih predsednika opština u Vojvodini, kao i pokrajinskih sekretara, njihovih zamenika i ostalih, jasno stoji tekst: NAROD JE NA PRVOM MESTU.
To znači da će se ubuduće svi morati pridržavati ovog "koncenzusa" i sve svoje lične ambicije ostaviti po strani dok se zemlja i društvo ne izvuku iz krize.
Ovo takođe znači će se prestati sa stranačkim zapošljavanjem i da će na prvom mestu biti stručnost i sposobnost pojedinca.
Kako saznaje naš reporter sa lica mesta bilo je ozbiljnih otpora ovoj deklaraciji o ujedinjenju. Tako su predsednici nekih opština oštro prigovorili da oni ne znaju kako će to izdržati te da je to za njih neviđeni napor jer su oni hronično navikli na sve te nepravilnosti i beneficije, kao i da će imati ozbiljnih problema sa švalerkama, familijom, rodbinom i prijateljima koji su navikli da ih zapošljavaju, protežiraju i guraju samo njihove projekte.
Ipak, na kraju krajnjim-natčovečanskim naporom uz nagovor svojih kolega iz drugih opština potpisali su ovu deklaraciju o ujedinjenju stavova i prioriteta.
Narod za sada nismo pitali šta misli o ovome.
Bečejski Njuz Net