уторак, 2. децембар 2014.

VIDEO SNIMAK UBISTVA DEVOJKE koji je uznemirio ceo svet!


Mlada Tugče Albajrak, Nemica turskog porekla koja je nastradala pokušavajući da spase dve devojke bahatih mladića i svojim činom ujedinila stotine hiljada građana koji su joj ovog vikenda odali počast i zahtevali posthumni orden hrabrosti, izazvala je medijsku pažnju širom sveta.
Albajrak, koja je 15. novembra u Ofenbahu pokušala da spase dve devojke od bahatih nasilnika, zadobila je od Sanela M, rođenog u Srbiji, smrtonosni udarac i pala u komu. Na njen 23. rođendan, uz saglasnost njenih roditelja, isključena je ovog vikenda sa medicinskih aparata.
Na snimku koji prenose svetski mediji se vidi kako je Sanel izašao iz auta i prišao Tugče i dvema prijateljicama. Drugi mladić pokušao je da zaštititi devojku tako što je stao između napadača i devojke, ali nasilnik je ipak uspeo da je dohvati i udari u glavu.

Devojka je zatim pala i glavom udarila o pločnik, a napadač je pobegao.
Više od 100.000 ljudi potpisalo je do sada peticiju da se Tugče dodeli nagrada za hrabrost.
Mondo

VIDEO - Čegevara, Mesi, Maradona... Dačić slatko nasmejao Argentince...!










Poznat po prisnoj i nonšalantnoj komunikaciji, čak i kada je reč o formalnim državničkim susretima, Dačić je i u poseti Buenos Ajresu bio u svom elementu
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić boravio je prošle nedelje u višednevnoj zvaničnoj poseti Argentini i Čileu.
Poznat po prisnoj i nonšalantnoj komunikaciji, čak i kada je reč o formalnim državničkim susretima, Dačić je i u poseti Buenos Ajresu bio u svom elementu pa je u obraćanju tamošnjim medijima nekoliko puta slatko nasmejao svoje domaćine, verovatno nenaviknute na toliku količinu neposrednosti od jednog stranog državnika.
U javnom nastupu koji je prethodio dodeli povelje počasnog građanina Buenos Ajresa, Dačić se u nadahnutom govoru osvrnuo i na finale Svetskog prvenstva u fudbalu obelodanjujući svojim domaćinima da je zdušno navijao upravo za njihov nacionalni tim ocenjujući da im, doduše, i nije baš bio od velike pomoći.

Podsetivši se Če Gevare, Evite Peron, Maradone i Mesija, Dačić se dotakao lepih žena i dobrog vina posle čega je zaključio da je u Buenos Ajresu baš sve kao i u Beogradu i da zbog toga dva grada treba obavezno da se pobratime... ili posestrime...
Kurir, Youtube

VIDEO - UZNEMIRUJUĆE Snimak ubistva braće Gojačanin osvanuo na Jutjubu...



Snimak ubistva braće Gojačanin, prikazan tokom sudskog procesa protiv Šćepana Bujića koji je 15. februara 2013. u bilijar klubu u Baru ispalio smrtonosne hice u Ljubomira (24) i Dejana (26), osvanuo je na Jutjuu.
Viši sud u Podgorici osudio je Šćepana Bujića (22) iz Bara na 20 godina zatvora zbog ubistva braće Gojačanina.
 
Prema Krivičnom zakonu Crne Gore, Bujiću je za dvostruko teško ubistvo
izrečena maksimalna kazna od 20 godina zatvora, jer je u trenutku izvršenja krivičnog dela bio mlađi od 21 godine.
 
Sigurnosne kamere kluba “Mr Otto” u Baru zabeležile su ovu nezapamćenu tragediju. Bujić kojem sud nije dozvolio da ne prisustvuje emitovanju snimka, tokom projekcije nije gledao u monitore već je držao spuštenu glavu, javlja mondo.me.
 
Snimak ubistva imao je za tri dana preko 18.000 pregleda. Šokantan detalj je da se u opisu snimka navodi da je Bujić bio isprovociran na ovaj čin.
 

UPOZORENJE !!! Snimak može biti uznemirujući za neke gledaoce i sadrži scene nasilja:


VIDEO - KAKO PREVARANTI OD STARIH PRAVE NOVE GUME!





Post by Prodajem Kuću u Bačkom Gradištu.




Sve gume imaju rok trajanja i trebalo bi ih promeniti najkasnije onda kada dubina profila bude ispod četiri milimetra
Sve gume imaju rok trajanja i trebalo bi ih promeniti najkasnije onda kada dubina profila bude ispod četiri milimetra. Ipak, postoji način pomoću kojeg se starim gumama može vratiti "novi" izgled, a često ga koriste prevaranti koji te stare gume pokušavaju prodati kao nove.

Reč je o "regrooving" postupku ili takozvanom "brazdanju guma". To je postupak pomoću kojeg se starim, izlizanim i potrošenim gumama ukloni deo površinskog sloja čime se stvara novi profil.

Gume su jedan od najvažnijih elemenata za sigurnost svakog vozila, a ovakve "obrađene" gume jako su osetljive i sklone pucanju. To može ugroziti bezbednost učesnika u saobraćaju pa treba voditi računa gde i od koga kupujete gume.
Novosti online

Sve gume imaju rok trajanja i trebalo bi ih promeniti najkasnije onda kada dubina profila bude ispod četiri milimetra
Sve gume imaju rok trajanja i trebalo bi ih promeniti najkasnije onda kada dubina profila bude ispod četiri milimetra. Ipak, postoji način pomoću kojeg se starim gumama može vratiti "novi" izgled, a često ga koriste prevaranti koji te stare gume pokušavaju prodati kao nove.

Reč je o "regrooving" postupku ili takozvanom "brazdanju guma". To je postupak pomoću kojeg se starim, izlizanim i potrošenim gumama ukloni deo površinskog sloja čime se stvara novi profil.

Gume su jedan od najvažnijih elemenata za sigurnost svakog vozila, a ovakve "obrađene" gume jako su osetljive i sklone pucanju. To može ugroziti bezbednost učesnika u saobraćaju pa treba voditi računa gde i od koga kupujete gume.
NOVOSTI ONLINE

VIDEO: Sestre tukle napasnike u punom autobusu!



Video klip sa dve sestre iz Indije, koje u punom autobusu uzvraćaju na udarce napasnika, privukao je ogromnu pažnju u toj zemlji gde svakodnevno stotine hiljada žena ćutke preživljava seksualno zlostavljanje.
sestre_hrabre1
Snimak emitovan danas na nekoliko televizijskih kanala u Indiji, napravio je jedan putnik. Na njemu se vide dve mlade žene kako udaraju svoje napadače pesnicama i tuku ih kaišem, dok ostali putnici nemo posmatraju.

Putnice, koje su identifikovane samo po svojim imenima, rekle su da su nasrnule fizički na muškarce jer su im upućivali grube, lascivne komentare i dirali ih.

Sestre su ispričale da niko u autobusu nije pokušao da im pomogne. Umesto toga, dobijale su "savete" da ne provociraju te momke, jer bi oni mogli da ih napadnu, pa čak i da ih poliju kiselinom.
sestre_hrabre2
Do nedelje uveče, policija u severnoj indijskoj državi Harjana uhapsila je tri muškarca u vezi s incidentom u autobusu i istraga je u toku.

Seksualno nasilje nad ženama u Indiji i njihovo napastvovanje vruća je tema otkako je 2012. godine u jednom autobusu u Nju Delhiju banda silovala studentkinju i pretukla njenog pratioca. Posle silovanja i dodatnog mučenja, studentkinja i njen pratilac su goli izbačeni iz autobusa. Ona je nekoliko dana kasnije preminula od unutrašnjih povreda, a ogorčeni Indijci su preplavili ulice, prinudivši vladu da izmeni propise i uvede specijalne sudove i ubrzane postupke za silovatelje.
www.021.rs

VIDEO - PAS KOJI JE SPASAO VLASNIKE SIGURNE SMRTI...! Metak je išao pravo na...


U pucnjavi koja se dogodila u Atlanti, jedan pas se poneo herojski i dao svoj život kako bi vlasnike spasao sigurne smrti.
Pas heroj snimljen kamerom kako trči prema svojim vlasnicima pre nego što je upucan.
Do incidenta je došlo u petak nakon svađe na putu između neimenovanog vozača i porodice koja se nalazila u drugom vozilu. Neimenovani vozač je nastavio da prati porodicu do obližnjeg marketa gde je zapucao na njih.
  - Samo je izvukao pištolj i počeo da puca - rekao je jedan svedok.
  Isti svedok je ispričao da se nemački ovčar, ljubimac porodice koja je učestvovala u svađi, poneo herojski i skočio ispred jednog deteta i žene spasivši ih od sigurne smrti.
  "Ovo je bio teroristički napad na ovu porodicu", rekoa je šef policije u Atlanti i dodao: "Oni su preživeli ali njihovog ljubimca više nema. Tužan dan za njih". 
Vesti online

"JA SAM ČUVAO STRAŽU DOK JE KOZBI SILOVAO"




Progovorio čovek koji je čuvao stražu dok je Bil Kozbi zlostavljao devojke

Sada devedesetogodišnjak, Frenk Skoti radio je za NBC u periodu od 1984 - 1992 godine, kada je "Kozbi šou" bio na svom vrhuncu. On je bio saučesnik u navodnim nedelima "najboljeg tate na svetu", što je dovelo do toga da da otkaz i napusti televiziju...
Foto: Facebook, Bill Cosby Foto: Facebook, Bill Cosby
Frenk Skoti radio je za televizijsku kuću NBC, a Bilu Kozbiju bio je momak za sve. On je čuvao stražu ispred garderobe u koju je glumac dovodio mlade manekenke, iznajmljivao apartmane kada je to bilo potrebno i nosio novac na osam različitih adresa. Sada je Frenku proradila savest i odlučio je da progovori:
"Kad je Bill u svoju garderobu dovodio mlade manekenke, ja sam stajao pred vratima kako mu niko ne bi smetao. Kad je jednoj od devojaka sa kojom je spavao odlučio da kupi stan u Kvinsu, ja sam to uradio za njega. Kad je trebalo da se nosi novac ženama s kojima je spavao, ja sam to činio", ispričao je Skoti za "Daily News".
Frank kaže da u to vreme, od 1984. do 1992. kad je "Cosby Show" bio najpopularniji, niko nije sumnjao da bi najbolji televizijski tata mogao biti seksualni napasnik. Skoti je za Kozbija svaki mesec nosio po 2000 dolara, ženama koje je Kozbi plaćao. Bilo ih je ukupno osam. Jedna od njih bila je i Šon Tompson čija je ćerka Otom Džekson tvrdila da joj je komičar otac i tražila da je prizna. Iako nije priznao očinstvo, Kozbi je tokom godina Šon isplatio više od 300.000 dolara.
"Nikada mi nije rekao zašto isplaćuje sve te žene, ali sam sam zaključio da je plaćao njihovo ćutanje zbog afera koje je imao s njima", kaže Skoti koji je sačuvao i platne naloge koje mu je Kozbi davao. Kaže da mu je Bil svaki put dao torbu punu novčanica, prisilio njega da potpiše nalog i zatim mu rekao na koje adrese u njegovo ime mora da dostavi novac.
Frenk Skoti/Foto: youtube screenshot Frenk Skoti/Foto: youtube screenshot
"Ja sam mu bio paravan jer je moje ime bilo na svim papirima. To sam tek kasnije shvatio. Uspeo je sve da prevari. Niko ništa nije posumnjao!", kaže Skoti koji je na NBC-u radio kao domar.

Komičar je, dodaje Skoti, imao dogovor s vlasnicom jedne modeling agencije. Ona mu je slala devojke, od kojih su mnoge imale jedva 16 godina na, kako ih je Kozbi zvao, intervjue za šou. Devojke bi, kaže, dolazile u Bilovu garderobu, iskoristio bi ih i nikad nisu dobile nikakvu ulogu. 
"Nisam više mogao da trpim i da skrivam to šta je radio i dao sam otkaz. Savest me pekla. Pre je bio tako drag čovek, ali preterao je s devojčicama", kaže Skoti i dodaje da je Kozbi bio jako nezadovoljan kad je on dao otkaz. Iako u početku nije verovao:
"Ti me nikada nećeš napustiti, ti me voliš", govorio je Kozbi Skotiju, kasnije je shvatio da Frenk ipak odlazi i samo rekao "Odlazi odmah!".
"Bio je izrazito sebičan, a mislio je da je genije, mislio je bolji od svih drugih", kaže Frank.

I bivša Plejbojeva zečica Viktoria Valentino kaže da je jedna od Kozbijevih žrtava. Kaže da ju je jedne večeri u Holivudu 1970. drogirao i silovao. Hteo je, kaže, da bude s njenom prijateljicom, ali na kraju je ipak izabrao nju. 
"Koliko god ljude živciralo što ne želim da komentarišem situaciju, i dalje ostajem pri svojoj odluci. Jednostavno neću da komentarišem insinuacije", jedini je komentar koji je imao Kozbi na sve optužbe. Prva TV