недеља, 7. децембар 2014.

E, tako to žene rade :)

Imali ste sigurno priliku da se iznervirate kako neka gospođica ili gospođa pravi zastoj u saobraćaju ili tome slično. Ali da li ste videli baš ovakva parkiranja i vožnju hm:


NEGDE U SRBIJI: Babe se tuku oko gajbu!

Pogledajte još jednom ovaj urnebesni video snimak negde iz Južnu Srbiju i uživajte u agresivnosti ovih vremešnih starica, ako je za uživanje:


URNEBESNO: POGLEDAJTE kako Ruskinja kupuje Votku :)

Zaista je bilo hitno ovoj Ruskinji da kupi votku, ali da li je bilo neophodno to zaključite sami na osnovu sledećeg snimka:


NAJNOVIJA I NAJSEKSIPILNIJA SKRIVENA KAMERA!

Priznaćete da ova skrivena kamera koja je tek postavljena na you tube zaslužuje vašu pažnju. Duhovito, kreativno i seksi:


ŠOKANTNO: KLINCI SE IGRALI i penjali na električni stub a onda se desilo nešto...

Da se sa električnim stubovima nije igrati jasno govori i pokazuje i ovaj snimak. Dečak je nastradao i nalazi se u bolnici u teškom stanju:


FANTASTIČNO - Klizanje i pecanje na kristalnom jezeru u Švedskoj...!

Ovi savršeni prizori prelepe prirode dolaze iz Švedske, a jezero je zaleđeno i idealno za:


Uživajte u prelepom sletanju norveškog aviona na pistu u Stokholmu, Švedska

Da sletanje može biti pravi užitak potvrđuje ovo savršeno ateriranje iskusnog Norveškog pilota. Uživajte:

DISNOTOR U BAČKOM GRADIŠTU

BAČKO GRADIŠTE -
Disnotor, zabijačka, karbinje, svinjokolj sinonimi za male proslave koje su odvajkada služile da se porodica okupi a domaćin naoruža neophodnim mesnim i mesnoprerađivačkim delikatesima za nastupajuću zimu. Kako nekad tako i danas.

Sedamdesetsedmogodišnji Pal Šurjan iz Bačkog Gradišta, pritisnut godinama ne pravi više disnotor kod svoje kuće. Palicu domaćina predao je sinu Čabi kojem pomaže savetima i iskustvom iako se mnogo toga promenilo.
"To je više bio skup porodice na kojem smo jeli i pili. Nije to bio neki veliki posao. Deca su pomagala ono što su mogla i igrala se. Odrasli su radili, sekli i mleli meso, topili mast i drugo",  priseća se Pal Bači.

RTV (Nenad Jovićević)
Slamu, kojom se nekada prljila dlaka zamenio je brener a oraniju sa vrućom vodom savremeni kompresor. Ipak, tradicionalni doručak od pečene krvi, koji posluži domaćica, sačuvao je zavodljivost prošlih vremena.
"Prethodni dan ili ujutru izdrobim suvi hleb koji posle prelijem krvlju i sve to ispečem. Dodam malo belog luka i poslužim sa kiselim kupusom. To ide pre nego što ispečemo meso i sve ostalo", kaže snaja i domaćica Piroška Šurjan.
 Nakon dobrog fruštuka, koji itekako prija iako se obavlja s nogu, nastavljaju se čarolije spremanja hurki, kobasica, džigernjača, švargli, čvaraka i drugih đakonija. A da bi posao išao kao podmazan, s vremena na vreme, zalije se dobrom, iz kućne radinosti, kerte palinkom.
RTV