понедељак, 8. децембар 2014.

AVION SE SRUŠIO NA KUĆU, tri osobe poginule



Najmanje tri osobe su poginule kada se manji avion srušio na porodičnu kuću u gradu Gejtersburg u američkoj saveznoj državi Merilend, pri čemu se zapalila ta i još dve kuće, saopštili su zvaničnici.
Portparol vatrogasne i spasilačke službe Pit Pirindžer je izjavio da su tri osobe koje su se nalazile u avionu poginule. On je dodao da se još utvrđuje da li je u letelici bila još jedna osoba.
Pirindžer je rekao da se nesreća dogodila u 11 časova po lokalnom vremenu i da je požar lokalizovan u roku od jednog sata. Spasilačke službe pretražuju kuće koje su se zapalile da bi utvrdili da li je neko bio u njima, prenela je agencija AP.
Iz administracije federalne avijacije je saopšteno da se avion dvomotorac srušio dok se vraćao na aerodrom.
Pozivajući se na izjave svedoka, lokalni mediji su javili da je avion kružio sa izbačenim točkovima i da je izgledalo kao da se pilot bori da drži letelicu pod kontrolom. N1 nbc

Koliko mladi u Subotici piju i da li sedaju za volan ili na motor u takvom stanju? Mladi subotički novinari su radili...



Sa sobom su poneli i dreger, aparat koji u promilima meri količinu alkohola u telu. Takođe, testirali su sa koleginicom koliko je pića potrebno da se i „službeno“ napijete, odnosno da pređete dozvoljenu granicu za vožnju od 0,3 promila alkohola.
Prilog je napravljen u okviru radionice „Mobilno novinarstvo i građanski aktivizam“.
Mladi učesnici i učesnice radionice su po prvi put radili novinarski prilog. Video prilozi u potpunosti su snimani su mobilnim telefonima. Radionica je održana u Fondaciji Danilo Kiš, sa medijskim partnerom portalom Subotica.com.

UBIO NOŽEM MESARKU jer jelo nije bilo ukusno!?(VIDEO)



Na tržnici u Sautemptonu, jedan Kinez je izbo i ubio nožem mesarku, koja mu je prodala meso za svečanost na kojoj su se gosti požalili da nije ukusno. Kad je ovaj domaćin ubica tražio pare nazad, za meso koje je kupio, mesarka mu je rekla da je to problem onoga ko je kuvao a ne njihov. Pogledajte šta je onda uradio:

PERVERZNO: KAMERE ga uhvatile dok je prišao iza leđa...

Kamere su zabeležile i pustile u javnost ovaj snimak perverznog čoveka koji spopada dame:


Pokloni se i počni da vrištiš

Slika govori više od reči. Šta su sve ljudi spremni da "poture" jedni drugima a da ovi to ne znaju i još da ih snimaju pri tome:

Obezbeđenje može tačno da me uhvati za...

Ulazak na utakmicu nekada znači da vas mora pretresati obezbeđenje. A šta ako je u pitanju Ona i još imate krajnje čudnu torbicu za pojasom:


Izbegao smrt u deliću sekunde! Kakve probleme može da napravi...

Magla na putevima. Koliko puta ste čuli to upozorenje. Pogledajte ovaj šokantan snimak koji pokazuje koliko smanjena vidljivost može da bude opasna:


SKANDALOZNO: Američka demokratija: Policajac udara pesnicom u lice 15-godišnju devojčicu!?

Skandalozna i nepotrebna upotreba sile od strane američkog policajca. Zaista za svaku osudu, uostalom prosudite sami:


POGLEDAJTE poznate ličnosti sa i bez šminke!

Neverovatno je šta može šminka da uradi. Dobra šminka može danas čini se baš sve da sakrije i pokrije. To nam govori i ovaj odličan video materijal: