понедељак, 1. септембар 2014.

PRAVOSLAVNA CRKVA IZ BAČKOG GRADIŠTA ĆE BITI PREBAČENA U FUTOG

PRAVOSLAVNA CRKVA ĆE IZ BAČKOG GRADIŠTA BITI PREBAČENA U FUTOG

Bačko Gradište - Kako se poslednjih dana situacija sa ražalovanim sveštenikom srpske pravoslavne crkve Aleksandrom Popovićem iskomplikovala, episkop bački Irinej je doneo konačnu odluku da se pravoslavna crkva iz Bačkog Gradišta prebaci u Futog.
Ovo je konačna i nepromenjiva odluka, tako da protesti i pretnje od strane vernika u Bačkom Gradištu koji su insistirali da crkva ostane u selu neće uroditi plodom i samo dodatno komplikuju situaciju.
Meštani su veoma nezadovoljni dosadašnjim odlukama ali im se ova sviđa i obustaviće proteste - saznaju naše satelitske vesti.
Mole se vernici da naprave spisak kako bi autobusima mogli blagovremeno da budu voženi od Bačkog Gradišta do Futoga.
U Bečejprevozu su jako zadovoljni ovom odlukom.
SatNews

BEČEJSKI TRG ĆE BITI REGENERISAN

TRG ĆE BITI REGENERISAN NAJNOVIJOM NAUČNOM METODOM

BEČEJ - Vest koja je uzburkala svetsku javnost je da je tim stručnjaka sa američkog univerziteta "Djuk", koje predvodi srpski stručnjak, profesor biomedicine Nenad Bursać, napravio prvi veštački mišić koji se ponaša kao prirodno tkivo i može da se regeneriše. 
Kako je bečejski trg već duže vreme ne održavan, te su se na njemu počeli naseljavati mikroorganizmi, amebe i drugi prvobitni oblici života, ovi stručnjaci će uz pomoć najnovijih istraživanja i dostignuća posebnom tehnologijom regenerisati trg, odnosno od veštačkih mermernih i drugih materijala stvoriti novi živi trg.
Kako je ovo do sada nezabeleženo u svetkoj nauci čitav eksperiment će pratiti svi svetski mediji. 
Program regeneracije, uz prisustvo visokih zvanica, će početi 30. septembra u 10 h, a vodiće ga poznati voditelj, omiljen u ovom delu Vojvodine, Žika Šarenica.

Organizator : Turistička organizacija Bečej
Becejs News

STANIJA NIJE MOGLA DA SE ODLUČI: GUZA ILI GRUDI

KAO ŠTO VIDITE PREDNJI DEO (GRUDI) JE SLIKALA SAMA

Popularna starleta Stanija nije mogla da se odluči na svom Instagram profilu da li će svojim fanovima da pokloni sliku gde se vide grudi ili pak onu gde se vidi guza.
Požalila se našem novinaru kako je ceo dan pokušavala da napravi fotku gde se jasno vide obe strane njenog tela, ali je na kraju odustala.
Ovo "mučenje" je trajalo ceo dan i morala je više puta da prekida pokušaje slikanja, da se osvežava ceđenom narandžom i limunadom. Čak je morala u jednom momentu malo i da prilegne.
Zato ipak našim čitaocima poklanja dve fotografije, jer je na kraju shvatila da će morati to da uradi.
Na slici se jasno vidi koliko se umorila, da je za slikanje zadnjice morala prvo da se osveži u moru i da zamoli lokalnog ribara da joj pomogne jer je dobila upalu mišića slikajući samu sebe.
Obratite pažnu da je učinila jednu veliku grešku i vozila ugašen skuter po suvom.
DOK JE ZADNJI DEO (GUZU) SLIKAO LOKALNI RIBAR, FOTO: INSTAGRAM

SRBIJAGAS PRODAJE SVOJE MERNE SATOVE I SLUŽBENA VOZILA

RADNIK "SRBIJAGASA" PUNI SKLADIŠTE NA PRIRODAN NAČIN

NOVI SAD - Kako je rečano našem novinaru Srbijagas će u narednih mesec dana preduzeti drastične mere radi zaštite potrošača i velike uštede na troškovima koji su pravljeni u svrhu očitavanja satova.
Naime, do sada su radnici Srbijagasa morali da obilaze na terenu svakog potrošača i beleže potrošnju. Tako je utvrđivana tačna potrošnja svakog korisnika gasa i prema tome su izdavani računi.
Zbog mera uštede, od sada će se gas obračunavati na sledeći način:

  1. Satovi za merenje će biti prodati
  2. Sva službena vozila koja su se koristila u svrhu očitavanja od strane radnika Srbijagasa biće prodata
  3. Solidarno plaćanje gasa. Gas će se obračunavati tako što će se kompletno utrošeni gas na nivou države deliti na svakog korisnika. Time će gas biti solidarno plaćan od strane manjih korisnika ka onima koji više troše.
  4. Sav prikupljen novac od satova i automobila biće dat u fond "Vanbračno dete" i "Novi crkveni običaji"
  5. Radnici koji su do sada radili na poslovima očitavanja će biti raspoređeni na području skladišta zemnog gasa "Banatski dvor" gde će na prirodan način puniti to skladište. (u tu svrhu će se kuvati pasulj svaki dan).
  6. I druge drastične mere
Mole se potrošači da imaju razumevanja za ove mere i da dozvole radnicima da uklone satove iz njihovih dvorišta, zgrada... i dr.

Za sva pitanja građani mogu kontaktirati call centar u Ukrajini + 380 NAJEBOVAMSEPUTINKEVE

Becejs News Net

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: GROZIM SE TEGOVA, TETOVAŽA I MARIHUANE

FOTO: ALO, GROZI SE TEGOVA, TETOVAŽA I MARIHUANE
BEOGRAD - U ekskluzivnom intervjuu za naš portal Čedomir Jovanović je otkrio, do sada, nepoznate detalje iz svoj života. Naime svi misle da sam neki nafuran lik, kaže Čeda, koji se loži na tegove, dobro oznojano telo, hard muziku, tetovaže i te stvari. To mogu da pričaju samo oni koji me ne poznaju.
Stvarnost je sasvim suprotna. Obožavam da jedem i to nekoliko puta dnevno. Redovno večeram i jedem kokice i grickalice ispred TV.
Slušam dobru domaću folk muziku a omiljena pevačica mi je Seka Aleksić jer imamo potpuno iste stavove o životu.
Mladima bih poručio da izbegavaju teretane, splavove i koncerte jer su to mesta gde se najčešće "valja" droga.
Politika me ovih meseci ne zanima i grozim se izjava za medije. Držim se po strani i uživam u šetnjama Kalemegdanom sa svojom pudlicom. Mnogi misle i to da se "ložim" na pit bulove što je još jedna laž u nizu.
Godišnji odmor sam proveo sa porodicom u Vrnjačkoj banji jer obožavam domaći-banjski turizam i ne podnosim mondenska letovališta, jahte i to foliranje.
Što se tiče marihuane mislim da sam jasno izrazio svoj stav kad sam podržavao vladu premijera Vučića u uništavanju divljih zasada marihuane i odazvao se pozivu i pomogao državnim organima da ih tačno lociraju.
Protivnik sam da se koristi i u medicinske svrhe jer se i tada može manipulisati i nikada ne znaš kad će neko zaviti "džojus" kad ga niko ne gleda-otkriva nam Jovanović.

Becejs News Net