четвртак, 27. фебруар 2014.

KURSADŽIJE PONOVO U BEČEJU - ЕВЕРИ ВИКЕЕНД СХОВ





ODUŠEVLJENI prijemom Bečejske publike, direktora pozorišta, lokalne samouprave, širokih građanskih i seoskih masa, iz cele opštine Bečej, marketing štab "kursadžija" je odlučio da svakog vikenda ima jedno gostovanje u gradu na Tisi. Ovaj "ХАПЕНИНГ" će se zvati "Every weekend show", i predstavlja ujedno i nastavak kampanje SNS-a. (и Русија и Европа)
 
Na pitanje našeg novinara, Jovani Petronijević (jednoj od napoznatijih članica ovog šarenog sastava), "Šta ih je najviše oduševilo u Bečeju?", dobili smo odgovor: "Nama je o Bečeju pričano da su ljudi hladni, da ćemo imati problem, međutim, takvo kapiranje momenta, situacije, aplauz i smeh u pravom trenutku, odavno nismo doživeli. Ovo je "renesansa pozorišta", ovo je naprednjački rečeno "Васкрс народних маса". Ovo nas sve dovodi ponovo u Bečej, gde mislimo dugo i da se zadržimo, sa ovim projektom." 
 
Naglašeno je da im je jako krivo što su se bečejski glumci osetili povređeni, zbog njihove predstave i gostovanja, i da su spremni da ih angažuju u okviru svojih nastupa i predstava. "Kriza čini svoje i samo treba stisnuti zube, prelomiti neke stvari u životu, odreći se možda svoje diplome, zvanja, mukotrpnog rada, i posvetiti se pravoj karijeri (a bez Granda nema štanda, tj. tezge), poručuju oni bečejskim glumcima."
 "Uostalom ako SNS pobedi, ihaj gde će nam biti kraj. Samo nebo će tada biti granica, našoj umetnosti." - dodaje Jovana.
Bečejski Njuz Net