петак, 5. децембар 2014.

STRAŠAN PRIZOR I SUDAR! Vozač je odleteo...

Ovo je jedan od strašnijih video prikaza šta znači kada pri sudaru vozač nije vezan sigurnosnim pojasem. A kako to izgleda tragično pogledajte u ovom snimku:

ŽENA SE BACILA POD AUTOBUS!

Ovaj uznemirujući video dolazi iz Kine. Žena je čekala trenutak kada je nailazio autobus pun putnika i onda je uradila nešto neverovatno

UZNEMIRUJUĆE: Žena od 25 godina poginula u saobraćajnoj nesreći

Ovaj uznemirujući video je snimljen iz samog automobila, koji je vozila nesretna žena. Sedam meseci je bila vozač i na žalost morala je ovako tragično da okonča život, zbog ne prilagođene brzine i otežanih uslova vožnje:


Aaaaa videćeš ti kad dođe replika jer nisam sad stigao sve da ti...

Snimak iz Skupštine Rep. Srbije dok je sadašnji predsednik bio poslanik SNS-a. To dosta govori o nama i našim predstavnicima u najvišim telima ove zemlje:

SNIMILA JE SAMU SEBE kako radi nešto neverovatno...!

Ova devojka je zaista posebna. Ne znamo koliko bi muškaraca poželelo takvu domaćicu i ženu:

VUČIĆ - "NOSIM TANGE"

Šaljiva kombinacija izjava našeg premijera u gostovanju na RTS jednom prilikom:


Ja sam morala to da uradim a otac se ne zna. Kako se bre ne zna otac?

Pogledajte ovaj video snimak izjave gospođe koja se morala snalaziti kada muž nije imao posao ni novac za izdržavanje porodice:


ONA IMA VELIKE PROBLEME U TERETANI! Čak dobija i bračne ponude...

Ona uvek ima velikih problema u teretani. Požalila se eto i javno na You tube šta joj se sve dešava. A vi pogledajte sami:

Dečko šta radiš ti bre? Pljačkaš pumpu, dođi da ti ja malo nešto objasnim...:)

Neverovatan kupac se zatekao u prodavnici u malo pogrešno vreme ali ništa ga to nije iznenadilo. Iznenadilo je poprilično pljačkaša. Neki na internetu smatraju da je ovaj kupac bio ili pijan ili hrabar. Šta mislite vi?

KAKVA HRABROST! Vlasnik zlatare se uopšte nije uplašio kad su mu u prodavnicu upali...

Tri razbojnika su tukla ovog vlasnika radnje, jadnog čoveka, izpovređivali ga, pokrali ali on se ponašao neverovatno hrabro, pogledajte i sami:

MISTERIOZNA ZELENA MAČKA!

U Bugarskoj se pojavio ovaj snimak koji prikazuje mačku u veoma čudnoj i ne svakidašnjoj boji. Pored nje je radi upoređenja puštena i mačka normalne boje. Posle je ustanovljeno da je mačka izgleda ofarbana od strane jednog komšije farbara, no pogledajte sami:


NAPAD I UBISTVO U PRODAVNICI!

Palestinci su napali dva Jevreja u prodavnici na istoku Jerusalima. Kako je ovaj Jevrej odgovorio pogledajte sami na ovom video snimku iz samog marketa od strane obezbeđenja:

OVA DEVOJKA UOPŠTE NIJE STIDLJIVA!

Ova devojka uopšte nije stidljiva. Ona je odlučila da se pred svima presvuče u metrou. Snimak dolazi iz daleke zemlje Kine:


DVA PUTA PLJAČKAO ISTU APOTEKU!

Brzom akcijom beogradske policije, uhapšen je M. T. (1976) nakon izvršenog krivičnog dela razbojništva u apoteci na Vračaru.
Sa pištoljem upao u apoteku i uzeo 10.000 dinara
Osumnjičeni je, sa kapuljačom na glavi i pokrivenim licem sa duksericom, u popodnevnim satima ušao u apoteku i uz pretnju pištoljem od radnice oduzeo 10.000 dinara.
  Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su pronađeni pištolj i oduzeti novac.
  M. T. se sumnjiči i da je u julu ove godine u istoj apoteci izvršio razbojništvo kada je odneo oko 25.000 dinara.
  Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti doveden nadležnom tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.
 POGLEDAJTE Upao u apoteku i oteo 10.000 dinara: 
 

Ovaj crtež star 540.000 godina mogao bi promeniti sve što znamo o...!


Cik-cak linije iscrtane na jednoj školjci mogle bi promijeniti cjelokupno razumijevanje ljudskog podrijetla i umjetnosti.

Naime, crtež koji je izradio homo erectus (uspravni čovjek) prije, procjene kažu, do 540 tisuća godina, nedavno je otkrio australski znanstvenik dr. Stephen Munro, a on bi mogao izmijeniti cjelokupno dosadašnje shvaćanje o našim precima.

Ovaj je crtež najmanje 300 tisuća godina stariji od onih za koje se do sada mislilo da su najstariji, a koje su napravili ljudi ili neandertalci. Ovakav uzorak linija sličan je prijašnjim pronalascima, ali najstariji datiraju od prije 100 tisuća godina.



- To će promijeniti ljudsku povijest. Ovo je prvi put da je otkriveno ovakvo ponašanje homo erectusa - napisao je dr. Munro u istraživanju koje je objavljeno u časopisu Nature.

Starost iskopine i mjesto na kojem je pronađena u suprotnosti je s ranijim teorijama da su gravure izradili naši bliži preci.

Dr. Munro je ovaj crtež zamijetio dok je pregledavao fotografije koje je snimio tijekom pregledavanja kolekcije (grupa fosila prikupljena prije 100 godina) u Nizozemskoj.

- Radilo se o 'heureka' trenutku. Odmah sam primijetio da ih je izradila ljudska ruka. Ne postoji niti jedno drugo objašnjenje - rekao je dr. Munro.


Tim znanstvenika je poslije njegovog otkrića radio na određivanju starosti školjke. Pokazalo je da je stara između 430 i 540 tisuća godina. Osim toga, utvrdili su da se homo erectus za otvaranje školjki služio neobičnom tehnikom - radili su rupe na njima uz pomoć zubiju morskih pasa.

Znanstvenici se, inače, ne mogu složiti radi li se o dekorativnom predmetu ili je on služio u praktične svrhe.