среда, 3. децембар 2014.

OSVEŽITE VAŠ ŽIVOT SA PARTNEROM!

Želite da atmosfera u vašoj spavaćoj sobi  bude kao u raju? Probajte tantru, kaže seksolog Barbara Karelas, autorka knjige Urbana tantra.  Za početak , hajde da se podsetimo šta znači tantra. Tantra predstavlja „razumevanje božanskog kroz fizičke aktivnosti, kao što je seksualni odnos“, kaže  Barbara Karelas. Zvuči komplikovanije nego što zapravo jeste, pa zato samo ispratite ovih 12 saveta i prepustite se seksu kao u raju!

1. Bitno je da prostor diše


Neka vaša soba bude mesto na kome možete da se usredsredite na čulna iskustva. Izbacite telefone iz sobe, isključite računar, pogasite svetla. Potrudite se da vaš prostor bude uredan i da u njemu ima vode.

2. Pripremite se


Kada se tuširate, zamislite kao da vodom spirate  i svu negativnu energiju koju ste akumulirali tokom dana.  Ukoliko želite da probudite sva vaša čula, preporučujemo mirisnu kupku, a umesto sunđera koristite komadiće limuna ili limete.

3. Ples čini čuda


Prisetite se scene iz serije Uvod u anatomiju, kada Kristna i Meredit izvedu ludi, divlji ples. Uradite nešto slično sa svojim partnerom ili sami. Dok plešete bitno je da uspostavite duboki kontakt vašeg duha sa vašim telom.

4. Magični efekti masaže


Priuštite mu nežnu, senzualnu  masažu. Bitno je da se potpuno opusti i preda osećaju. Recite vašem partneru, nešto poput:  Doživećemo neverovatno seksualno iskustvo ali ćemo veoma polako, postupnim koracima  ići prema tome. Na taj način ćemo mnogo više uživati u svemu što sledi.

5. Usporite disanje


Ne žurite. Neka predigra traje što duže. Dovedite sebe do tačke kao da uranjate sa svakim pojedinačnim pokretom i  fokusirajte se na disanje. Što više udaha, to ćete više pobuditi osećaje. Obučavam ljude kako isključivo putem pravilnog disanje, da dožive orgazam, kaže seksolog Barbara Karelas.

6. Upotrebi maštu


Često se dešava da nas u toku vođenja ljubavi, najednom spopadnu neke ne bitne misli. Tipa - zaboravila sam da prošetam psa. To direktno sputava vašu seksualnu energiju. Fokusirajte misli tako da  još više pojačate seksualnu želju. Na primer, zamislite da vaš partner radi nešto, što vas totalno izluđuje. Zamislite njegovu sočnu energiju koja vas u potpunosti obuzima. Cosmopolitan



Нема коментара:

Постави коментар