петак, 29. август 2014.

OBOŽAVALAC DŽIBONIJA KUPIO TRAKTOR NA POLJOFESTU

VASA ZADOVOLJAN OTIŠAO SA KONCERTA GIBONNIA

Novi Bečej-Na Velikogospojnskim danima a u okviru drugog po redu "Poljofesta" obožavalac pesama i lika popularnog hrvatskog pop pevača Džibonija, Vasa Vrebalov, kupio je najnoviji model Kubotinog traktora. Po rečima kupca člana udruženja "Banatski paor" na ovaj potez se odlučio dirnut pesmama "Činim pravu stvar" i "Šta će meni moja dica rić", dok pesme "Libar" i "Posoljeni zrak i razlivena tinta" nisu uticale na ovu odluku.

Kupovina traktora je samo bila pod znakom pitanja u subotu uveče, kada je koncert održao Halid Bešlić, jer njegov nastup prema rečima paora zaista nema nikakve veze sa poljoprivredom. No nakon što su utisci splasnuli i pojavio se Džiboni odluka za kupovinu traktora se iskristalisala kao "afrikanka" (ptica) na banatskom suncokretu.

Sa ovim traktorom nameravam da krenem u nove i bolje prinose i nadam se i na nove koncerte, sa svojom porodicom - zanosno priča paor Vasa.

Pa Vaso neka ti je dobar rod, velik prinos i dobro ozvučenje na Stejdžu.
D.B. Bečejski Njuz Net


Najnovije modele Kubota traktora i Isuzu pikap automobila sa pogonom na sva četiri točka možete naručiti na tel: 064 116 40 50
www.vvesnik.com