петак, 12. децембар 2014.

SUROVO KAŽNJAVANJE ŽENE ZA PRELJUBU!

Ovaj uznemirujući video dolazi iz Afrike i prikazuje na koji način se tamo kažnjavaju žene za preljubu. Prvo je muž ošišao a zatim je kažnjava teškim batinjanjem. Surovo. Podsećamo vas da u nekim zemljama važe strogi šeriatski zakoni a nije nam poznato da je neko osuđen u Africi za ovakvo ponašanje, mislimo na muža i ostale muškarce, kojima je uglavnom sve dozvoljeno.


UBICA SA JORGOVANIMA!

Ljubomora i patološka zaljubljenost bila su povod za zločin koji je šokirao Srbiju. Dragana Ćirić nađena je mrtva dva dana pošto je očuh prijavio njen nestanak, a za ubistvo je odgovoran Čedomir Đurić.

Čedomir Đurić priznao je ubistvo

Pritvor od 48 sati određen je Čedomiru Đuriću (66) iz sela Salaš, zbog sumnje da je ubio osamnaestogodišnju Draganu Ćirić. 
 

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je priznao ubistvo. Policiji je rekao da je u Draganu bio patološki zaljubljen, ali da je nikada nije čak ni poljubio. 
 
Đurić je devojku iz Zaječara do Salaša vozio svojim kolima, kada su se posvađali. 
 
Kako "Blic" saznaje, Đurić je na saslušanju rekao da je bio ljubomoran zato što se viđala sa drugim momcima. Prema nezvaničnim saznanjima, devojku je udavio, a zatim telo bacio u jezero. 
Blic online

ĆERKA STIVENA BOLDVINA SNIMILA SVOJ PRVI SPOT Tek je napunila 18 a odmah skandal....

Po svemu sudeći ćerka Stivena Boldvina, poznatog holivudskog glumca, Hejli Boldvin će svoju karijeru početi skandalom. Spot u kojem vidno ističe svoje obline i igra se sa telefonom u hotelskoj sobi već sada pobuđuje veliku pažnju, kako na društvenim mrežama, you tube kanalima, tako na američkim i drugim svetskim televizijama.
Pogledajte i prosudite sami: