понедељак, 17. новембар 2014.

Ispovest bivše prostitutke: Ponekad sam i častila...

M. V. danas radi kao službenica u jednoj privatnoj firmi, a do pre godinu dana je radila kao prostitutka. Naravno, niko ne zna za njenu prošlost, osim njenih najbližih prijatelja. Ali, Cosmu je ispričala „pikantne“ detalje.
 
Ko su bili tvoji klijenti?
Najjednostavnije je reći da ih je bilo iz svih krajeva sveta, svih zanimanja, godišta, obrazovanja... Znate, ne postoji pravilo ko traži usluge ovog tipa. Ima onih koji su željni da probaju seks sa prostitutkom, onih koji ne mogu da probaju analni ili čak i oralni seks sa ženom, pubertetlija, onih kojima se „diže“ samo onda kada rade nešto nedozvoljeno, starkelja koji ne mogu da shvate da više ne mogu...
 
Kakve su zahteve najčešće imali?
To ne možete ni da zamislite. Svi zamišljaju da su bogzna kakvi seksomani, koji su se inspirisali gledajući svakojake porniće. Najbanalniji zahtev je bio da se samozadovoljavam prstom ili vibratorom. A najgori, na koji nisam pristala, bio je da mi izbaci fekalije na lice. Lizanje nožnih prstiju je jedan od čestih zahteva, kao i stimulisanje analnog otvora jezikom ili vibratorom. Mnogi su tražili da ja budem u ulozi muškarca (sa vibratorom, naravno) i da ih žestoko zadovoljavam. O „klasičarima“ ne treba ni pričati.
 
Da li si ikada poljubila klijenta u usta?
Ja, inače, ne volim baš da se ljubim u usta, pa sam pokušavala da to izbegnem. Ali tu i tamo bi bio poneki klijent ko me je to bilo veoma važno i dodatno mi je plaćao za tu ekstra uslugu.
 
Da li si ikada lažirala orgazam?
Mogla sam da dobijem „Oskara“ koliko sam fantastično znala da odglumim orgazam. I to nekoliko za sat vremena. O vrištanju, cičanju, glasnim uzdasima i da ne govorim.
 
Koliko puta si, zaista, doživela orgazam?
Samo nekoliko puta. To su bili superzgodni frajeri koji su tačno znali šta rade. Do duše, najeksplozivnije uži vanje sam doživela sa jednim sitnim, neuglednim četrdesetogodišnjakom koji je savladao „igru prsti ma“ da sam ja, jednostavno, bila na sedmom nebu. Na kraju mu ni sam naplatila uslugu, jer je zaslužio da ga častim.
 
Da li su ti tražili da se kostimiraš?
Samo 10% muškaraca traži ono što ja smatram uvrnutim. Imala sam sjajne kostime za igre uloga. Uloga devojčice je bila najomiljenija starijoj klijenteli. Znate kikice, škotska kratka suknja, bez gaćica, mašnice... Bila sam i medicinska sestra, konobarica. Jedan klijent je tražio da obučem stvari njegove žene, stavim periku koja je bila identična kosi njegove žene i sve vreme čitam sa papira pripremljene dijaloge.
www.24sata.rs

Нема коментара:

Постави коментар