среда, 5. новембар 2014.

Psi pojeli glavu čoveku koji je preminuo u Bajmoku

U bajmočkom naselju Mali pašnjak pronađeno je beživotno telo Tibora Daraboša (54) kome su psi lutalice izgrizle glavu.
Mesto gde je pronađeno telo
 
Prema nezvaničnim infomacijama, nesrećni čovek je najverovatnije preminuo prirodnom smrću među automobilskim gumama, a psi su nanjušili leš, izvukli ga na travljak i izgrizli.
 
Policija je u nedelju oko devet časova obavestila subotičku Hitnu pomoć, a lekari su jedino mogli da konstatuju smrt.

- Tibika potiče iz ugledne porodice, nažalost, odao se alkoholu. Imao je više nekretnina, a ostao je bez ičega i poslednjih mesec dana je bio beskućnik. Spavao je među gumama pored puta, iza ograde. Kažu da je nekoliko dana već bio mrtav kada su ga pronašli psi, a kasnije i neko od meštana. Bio je dobar čovek, uvek se javljao, šetao je ulicama i nikoga nije vređao ili napadao. Niko ne zaslužuje takav kraj - kaže Jožef Sabo iz Bajmoka.

Bajmočani kažu da Daraboš nije imao porodicu, nikada se nije ženio, niti su ga viđali u ženskom društvu. Imao je problema sa kičmom zbog čega je šepao.
 
Telo Tibora Daraboša poslato je u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad i nakon analiza biće poznat uzrok i tačno vreme njegove smrti.
 
Pre tri godine u Bajmoku su telo već preminulog Rajka Mitrovića (64) rastrgali njegovi psi. Starac je živeo samačkim životom, a njegove delove tela pronašla je rodbina koju je Pošta obavestila da nije došao po penziju. 
Blic

Нема коментара:

Постави коментар