субота, 15. новембар 2014.

Vučić: Napad na Beka nije izveden...

Premijer Aleksandar Vučić kaže da je gotovo uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su pokušali ubistvo Milana Beka biti pronađen i izvedeni pred lice pravde. Premijer dodaje da napad na biznismena nije bio profesionalno izveden.
On je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu gde je obišao rudarski basen Kolubara i kop Tamnava zapadno polje, rekao da mnogi nisu očekivali da će kada su zločinački ubijeni mala Tijana Jurić ili Luka Jovanović ubice biti pronađene, ali da to jeste učinjeno.
 
 - Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uveren

da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde  - kazao je Vučić.
 
Kako je naveo, to je najvažniji zadatak države da se pokaže da nijedan zločin ne može proći nekažnjeno.
 
 - Oni koji su to počinili biće uhvaćeni i biće kažnjeni gotovo sam siguran u to -  kazao je premijer i dodao da je, naravno, važno i to da je Beko živ.
 
Biznismen Milan Beko je juče oko 17 sati ispred svoje kuće na Dedinju pogođen u stomak, a načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je da su najverovatnije dva izvršioca učestvovala u napadu na njega.
 
Beko je odmah posle ranjavanja operisan, a njegovo stanje je stabilno ali su povrede teške i opasne po život.
 
Inspektori beogradske policije na mestu pucnjave sinoć su pronašli tragove za koje veruju da će ih dovesti do napadača na Milana Beka.
 
U cilju otkrivanja motiva napadača i njegove identifikacije, najvažniji je razgovor sa Milanom Bekom. Policija do sada nije imala saznanja da njemu neko preti kao ni naznake da bi neko mogao da puca u njega. 
Blic online

Нема коментара:

Постави коментар