недеља, 16. новембар 2014.

Skandalozna suknja ministarke..., Ministarka za erotske integracije



Foto: Alo

NOVA „TITULA” JADRANKE JOKSIMOVIĆ
Ministarka bez suknje!
Da je Srbija ušla u Evropsku uniju, Jadranka Joksimović (36), ministarka bez portfelja zadužena za evrointegracije, ne bi ovoliko zapalila društvene mreže kao što je to učinila juče svojim izazovnim stajlingom, i to u jutarnjem programu!
Tokom televizijskog gostovanja, ministarka je u prvi plan izbacila svoje noge u upadljivim čarapama, a samo oni najoštrijeg oka mogli su da uoče da je predstavnica Vlade Srbije na sebi imala i suknju!
- Nedopustivo je da iko igde ovako izgleda, a ne na ovoj funkciji, još u jutanjem programu. Ako je ovo jedna od naših slika za Evropu, bolje je da tamo ne stignemo nikad! Ovakve čarape se ne nose skoro nigde i nikad, osim ako niste modni mag! A na funkciji koju dotična obavlja nedopustive su u svakom slučaju! Dužina i oblik suknje, kao i izbor obuće - Nedopustivo, sa ogromnim N! - ocenila je za „Infocentralu“ modna dizajenerka Slavica Petrović.
Fotografije sa ovog gostovanja u osam sati ujutru preplavile su tokom dana sve društvene mreže, uz komentare o nedoličnom oblačenju predstavnika Vlade.
“Nekada je bila ministarka bez portfelja, sada je ministarka bez suknje” (@kigor77); “Ministarka direktno sa splava u jutarnji program, bože me sačuvaj” (@don_zilijan); “Ministarka za erotske integracije” (@okruzniserif); “Ministarka za EU integracije reklamira butine u jutarnjem jer je u mogućnosti” (@davor_bor)... samo su neki od komentara na Tviteru.
Alo

Нема коментара:

Постави коментар