петак, 24. октобар 2014.

Srpske zvezde koje su imale najveće transformacije (i jedan srpski političar čija promena će vas iznenaditi)

Autor: 24sata 
Glumica Rene Zelveger pojavila se pre nekoliko dana na crvenom tepihu u najblažem slučaju neprepoznatljiva. Holivud voli mlađe i slađe, ali primere drastičnih promena fizičkog izgleda imamo i u Srbiji.

soraja | Foto: 24 sata
Neke danas izgledaju mlađe nego pre nekoliko godina, druge starije, a zajedničke su im neverovatne transformacije.
 
Soraja

Soraja
 Soraja se ne stidi da kaže da je vršila korekcije na sebi. Ona je dva puta operisala grudi, operisala je nos i uvećala usne. Što se ostalih delova tela tiče, ona tu ništa ne bi dirala. I, da. Soraja nadograđuje i kosu, a jedna nadoradnja košta 1.000 evra.

Emina Jahović
emina jahović
Emina Jahović
Emina Jahović je danas jedna od najlepših žena na estradi. Ako uporedimo njene slike iz 2006. i sadašnje, promena je evidentna.

Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
Jovana Nikolić
 Jovana Nikolić, pevačica i nevenčana supruga Marka Miškovića, pojavila se na muzičkoj sceni pre desetak godina. Jovana sada nije ni nalik onoj slatkoj devojčici koja je bila kada je počinjala. Danas se čini mlađom nego pre nekoliko godina, lice joj je uže, a kosa smeđa. Na fotki levo je Jovana iz 2010., a desno iz 2014.

Dara Bubamara
Dara Bubamara
Dara Bubamara

Dara je 90-ih godina imala hit "Košava sa Dunava". Ako pogledate fotografiju iz tog vremena i današnju, teško je i poverovati da se radi o istoj osobi.

Rasim Ljajić - promena i bez hirurgije
Rasim Ljajić
Rasim Ljajić
  Od 2000. kada je postao ministar za nacionalne i etničke zajednice u Vladi SRJ, preko titule ministra za ljudska i manjinska prava uz niz drugih tela kojima je koordinirao, Rasim je 14 godina čini se podneo teško. Proređena kosa i kilogrami više, samo su dokaz da nije lako baviti se politikom i biti super dasa sve vreme.

www.24sata.rs

Нема коментара:

Постави коментар