понедељак, 10. новембар 2014.

MLADIĆ POGINUO U...

Jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 03.50 časova u Bulevaru Vojvode Mišića u Beogradu.
Poginuo je muškarac, a teže je povređena devojka od oko 20 godina, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Kako prenose beogradski elektronski mediji, poginuo je mladić star 20 godina, a nesreća se dogodila kada je skuter udario u automobil.
U Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu oko 4 sata muškarac star 26 godina zadobio je iz vatrenog oružja prostrelnu ranu u predelu leve potkolenice, istakla je portparolka Hitne pomoći. 
Tokom noći u Beogradu se, prema njenim rečima, dogodilo sedam saobraćajnih udesa. 
Hitna pomoć je tokom noći obavila 91 intervenciju od kojih 16 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, dodala je Macura.
Novi Magazin 
U Beogradu rano jutros, u 03:50, na Bulevaru Vojvode Mišića došlo je do tragične saobraćajne nesreće kada je skuter, kojim je upravljao sedamnaestogodišnji Gojko S. a na kojem se vozila još jedna devojka, udario u automobil marke Audi.
Skuter je iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u automobil koji je dolazio iz kontra pravca. Od siline udara nastradali vozač je preleteo bankinu i pao na 50 metara od mesta nesreće.
Hitna pomoć je po dolasku na lice mesta konstantovala smrt mladića dok je dvadesetogodišnja devojka prevežena u bolnicu u teškom stanju. Za sada se zna da nastradali vozač skutera nije u trenutku nesreće nosio kacigu na glavi.
www.autoportal.rs

Нема коментара:

Постави коментар