уторак, 21. октобар 2014.

Novi Bečej pet dana varoš smeha

NOVI BEČEJ - Narednih pet dana Novi Bečej biće varoš smeha. A kako i ne bi kada će iz večeri u veče na sceni Doma kulture igrati komedije Branislava Nušića, Dušana Kovačevića, Duška Radovića i drugih.

Predstavom "Ožalošćena porodica" Branislava Nušića u izvođenju Kamerne scene Mika Antić iz Sente u Novom Bečeju počeo je osmi Festival komedije "Jovan Knežević-Caca". Festival će trajati do subote 25. oktobra a organizator, Amatersko pozorište Novi Bečej, najavljuje bogat program.
"Ovogodišnji festival, kao i svi dosadašnji, ima prilično jak program što se amaterskih predstava tiče. Počinjemo izložbom "Lica Mire Banjac" i promocijom knjige "Mira Banjac", autora Zorana Maksimovića, direktora Pozorišnog muzeja iz Novog Sada. Imamo tu čast da nam je Mira Banjac gost i da će otvoriti festival. Odmah posle otvaranja igra se predstava iz Sente", kaže predsednik Organizacionog odbora Saša Milenković.
Nakon ožalošćene porodice publika će narednih dana videti i predstave "Pozovi me nakon preljube" Rej Kunija, "Balkanski špijun" Dušana Kovačevića, "Ženski razgovori" Duška Radovića, "Gospođa ministarka" Branislava Nušića i "Juriš u budućnost" Miroljuba Nedovića koja je van konkurencije i igraće se u subotu u čast nagrađenih.
RTV

Нема коментара:

Постави коментар